3G Interieur

Veelzijdige interieurbouw

Kantoren, winkelruimten, horeca, scholen en meubilair voor particulieren.

Wat doen wij?

Deskundige projectbegeleiding en advies, heldere afspraken  en  een netwerk van vakmensen garanderen de succesvolle afronding van uw project.

Keukens

3G Interieur maakt keukens voor bedrijven en particulieren. Met slimme inbouwmogelijkheden voor efficiënt ruimtegebruik. In goede prijs-kwaliteit verhouding afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Interieurbouw

Voor de inrichting van een goed georganiseerd pand moet het meubilair overeenstemmen met werkbaarheid en sfeer. 3G Interieur heeft ruime ervaring in het maken van ontvangstbalies, bars en tafels.

Kantoren

Kantoormeubilair met internationale uitstraling is een van de specialiteiten van 3G Interieur. Vergadertafels en directiebureaus, wandkasten met handige opberg- en opslagmogelijkheden van hoogwaardige kwaliteit.

Draaiwerk/ambacht

Houtdraaien is een klassieke houtbewerkingstechniek die wordt toegepast voor het maken van o.a. bolpoten, ornamenten, restauratiewerk, unica’s, replica’s en gebruiks- en siervoorwerpen. Deze zijn in de handel steeds minder verkrijgbaar, omdat dit ambacht door nog maar weinig meubelmakers wordt uitgevoerd.

Bekijk ons werk hier